Happy Betty i taskestørrelse

Oprettet d. under Tips og tricks, Inspiration til hækleprojekter

Happy Betty i taskestørrelse

 

Er du også vild med den lille Happy Betty-pung?

Så kunne du måske tænke dig at hækle en lille taske med samme mønster.

 

Min taske er 20 x 22 cm. Den er bare så fin og lige stor nok til at rumme pung, mobiltelefon, nøgler og andre småting. 

Tasken er hæklet i merceriseret bomuldsgarn (50 gram/125 meter) og den er 20 masker bredere end pungen, så der skal altså i alt bruges 200 perler. Jeg har hæklet mønstret 2 gange og tilføjet nogle ekstra rækker for at få den ønskede størrelse.

Garnmængder: Ca. 40 gram i farve 1, ca. 15 gram i farve 2 og ca. 45 gram i farve 3.

Inden montering af foret har jeg syet en metalring på i hver side lige under km-omgangen. Så jeg kan nemlig bruge den lange mørkebrune læderrem, jeg også bruger til mange af mine andre hæklede tasker.

Bortset fra ovennævnte er tasken hæklet og monteret helt som beskrevet i opskriften på Happy Betty-pungen.

På billedet til højre har jeg noteret, hvor mange ekstra masker og rækker, der skal tilføjes i forhold til pungen.

God fornøjelse :)

Anbefalet garn:


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar